Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A karcsúsított design a jövő!
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 2 ):
Értékelj te is:
A karcsúsított design a jövő! A karcsúsított design a jövő!
2014-08-21 07:10:00

Ugyan ha zakó vagy öltönyvásárlásra kerül sor, a legtöbb férfi továbbra is a klasszikus vonalvezetést keresi, azonban egyre többen vannak, akik a világtrendeket követve a karcsúsított fazonra teszik le a voksukat. Nekik van egy jó hírünk: a budapesti Elite Fashion pont rájuk szabta kínálatát!

Ugyan a klasszikus szabás soha nem fog kimenni a divatból (elvégre ezért klasszikus!), ám lássuk be, sok férfinak valahogy mégsem állnak olyan jól ezek az öltönyök, mint azt a fotók sugallnák. A megoldás ilyenkor persze nem a beletörődés - és pláne nem az, hogy sportosan a vállunkra dobjuk a zakót, mintha egyébként az tökéletesen állna - hanem a slim fit. A "mágikus kulcsszó" karcsúsított fazont jelent, ami tulajdonképpen a régi öltöny-alapforma újragondolása a mai kor szellemében. Ez a forma sokáig csak divatmagazinok hasábjairól köszönt vissza ránk, azonban ha be akartunk egyet szerezni magunknak, bizony komoly akadályokba ütközhettünk: ugyan minden nagyobb öltönyház kínált slim öltönyöket is, ám a választék sok helyütt nem volt épp kielégítő...

Tudta ezt az Elite Fashion csapata is, így ők pontosan erre a design-ra fókuszáltak. Üzletükbe belépve az első, amit kijelenthetünk: választék bizony van! Tulajdonképpen a színskála szinte minden árnyalatában találhatunk kedvünkre való darabot - a méretre igazítás pedig már mindenhol alapszolgáltatás - ám ha még ez se lenne elegendő, akkor se aggódjunk, hiszen az Elite Fashion csapata egyedi megrendelésre is dolgozik! Akinek pedig az egyébként igen jól megközelíthető budapesti üzlet (Vörösmarty u. 7. - pár perc sétára az Erzsébet körúttól) valamiért mégis kiesne, annak ajánljuk a webáruházat, ami a www.elitedivat.hu címen érhető el, és természetesen nem csak zakókat, öltönyöket, de számos kiegészítőt is kínál!

Tehát a lényeg: a karcsúsított design a jövő! Érdemes kipróbálni!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata