Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A drónok támadása
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 4 ):
Értékelj te is:
A drónok támadása A drónok támadása
2014-08-06 11:10:00

Találós kérdés - mi az: repül, full HD kamerát hordoz, bejárja a környéket - valamint vissza is tér! - és még akár telefonról is kezelhető? Naná, hogy egy DJI Phantom drón-helikopter! Az új őrülettel a Modell & Hobby csapatának köszönhetően ismerkedtünk meg.

A drón-helikopter reptetés egyre elterjedtebb hobbinak számít kis hazánkban is - így ma már nem is olyan meglepő, ha mondjuk a Városliget felett aktatáskányi méretű, négypropelleres "UFÓKAT" látunk körözni. Lássuk be, már kiskorában is mindenki megőrült azokért a játékokért, amik valóban a levegőbe emelkedtek (emlékszünk még a világháborús formatervvel megbolondított habszivacs gépecskékre?) - ám az utóbbi időben annyit fejlődött a technika (illetve olyan újítások jutottak el a nagyközönséghez is) amiknek köszönhetően minden korábbinál nagyobb játékélményben lehet részünk!

Hiszen ezek a drónok nem csak repülnek, de egy 14 medapixeles full HD kamerának köszönhetően a távirányítóra csatlakoztatott okostelefonunkon figyelemmel is követhetjük minden pillanatban, merre járnak - és persze meg is örökíthetjük a legjobban sikerült manővereket. Ugyan a távirányítók akár egy kilométer hatósugárral is képesek dolgozni, akkor sem kell aggódnunk, ha gépeink távolabb sodródnának, hiszen a beépített GPS-nek és az állandó műholdkapcsolatnak köszönhetően mindig visszatérnek hozzánk.

Aki maga is szeretne birtokolni egy DJI Phantomot, mindenképp látogasson el a Modell & Hobby webshopjába, a www.modell.hu oldalra - ahol természetesen a drónok mellett még számtalan modell-csemegét találhatunk, a klasszikus vasút-modellektől a maketteken át a távirányítású off road autókig.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata