Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A doktornő bombázót faragott Rékából (+18)
Szavazz a videóra
Értékelés (3.67 / 6 ):
Értékelj te is:
A doktornő bombázót faragott Rékából (+18) A doktornő bombázót faragott Rékából (+18)
2011-09-19 15:23:00

A Tabu Tv stábja a 22 éves Rékát kísérte el mellnagyobbító műtétjére, aki szépüléséhez a budapesti Silvermount Klinika orvosának, Dr. Kovács Annamáriának szavazott bizalmat.

Réka, aki már 15 éves kora óta komplexusokkal küzd mellei miatt, elárulta nekünk, hogy nem csupán az öltözködésben, hanem a párkapcsolatában is rendkívül zavarta melleinek kis mérete. „Amikor kimentem egy strandra, folyamatosan azt láttam, hogy mindenki nőiesebb és csinosabb nálam. Igazából már régóta gondolkodtam rajta és most döntöttem úgy, hogy itt az ideje.”- mesélte Réka a Tabu Tv riporterének.

Azt, hogy miért Dr. Kovács Annamáriára esett a választása, Réka a következővel indokolta: „Nekem ő abszolút szimpatikus volt. Sokkal szimpatikusabb, mint akikkel eddig találkoztam. Mégiscsak egy nő, így sokkal jobban megbízok benne és nagyon- nagyon szimpatizálok vele.” A fiatal lány azt is elárulta a Tabu Tv stábjának, hogy egyáltalán nem fél a műtéttől, sőt inkább várja azt, hiszen egy régi álma válik majd valóra. „Remélem nagyobb önbizalmam lesz, és ezáltal a kisugárzásom is pozitívabb lesz majd.”

Dr. Kovács Annamária először a műtéti előkészületek rajzait vázolta fel Rékán, majd nem sokkal később belekezdett a nagy átalakításba. A doktornő, aki mindent megtesz az optimális eredményért, az implantátum sajátosságait és a steril behelyezés szabályait is megosztotta a tabutv.hu nézőivel. „A mell, a kúp és a gömb együttese, ezért az implantátum 60 százaléka a mell alsó felét domborítja ki.”- ismertette a Silvermount Klinika plasztikai sebésze a mellnagyobbítás esztétikai szabályait. Amint azt a műtét végén láthatjuk, az eredmény magáért beszél. Mivel kameránk az előkészületek mellett a műtétet is rögzítette, így videónk megtekintése kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Berni Varázs 2011-09-20 10:09:45
ha egyszer hasonló műtétre vállalkoznék, én is női orvost keresnék!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata