Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A BNF-es fiúk falják a nőket!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.61 / 31 ):
Értékelj te is:
A BNF-es fiúk falják a nőket! A BNF-es fiúk falják a nőket!
2010-02-25 17:45:00

Eljött a pillanat, mikor a tini lányok szülei csak azon kapják magukat, hogy a szoba falán SP plakátjára újat ragasztottak, vagy mikor a jól megszokott Puskás Peti dalok helyett valami más dübörög a kisszobában. Az új fiú csapat megérkezett! Itt a BNF! A zenekar első közönségtalálkozóján meséltek arról, hogy milyen lányok dobogtatják meg a szívüket.

Megérkeztek a tini lányok legújabb kedvencei a mozaikszóként kreált nevű BNF. Tagjai Bat, Nick és Frank akiknek már rögtön első klipjük megjelenése után hatalmas rajongótáboruk lett. "Voltak felvetések, hogy most zenekar így összeálljunk és, hogy milyen nevünk legyen. Nem akartunk egy fiú csapat nevet vagy valamilyen kitalált nevet, inkább annál maradtunk, hogy az egyszerűbb néha több. Így a mozaikszónál döntöttünk, vagyis a becenevünk kezdőbetűi." - mesélte Nick a tabutv.hu riporterének, akiről hamarosan Benkő féle párkereső műsora lesz az egyik zenecsatornán.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fontos a külső. Nagyon is fontos, de nagyon-nagyon fontos, hogy legyen szórakozott, bolondos lány és ez mellett pedig legyen olyan akivel lehet komoly dolgokról is elbeszélgetni." - ecsetelte Frank a keresendő lány adottságait a Tabu Tv sztárvideójában, majd következett a lányok legnagyobb kedvence: Nick. "Bejönnek nagyon a barna hajú lányok, egyébként a szőkék is. Mondjuk a vörös hajú nőket, meg az ilyen extrém stílusukat én nem annyira kedvelem, de inkább ez a természetes és természetesen szép lányokat, aki tényleg nincs túl sminkelve, de azért van egy kicsike. Meg a pláza cica jellegű lányok is. - tette hozzá a Backstreet Boys után szabadon nevet szerzett Nick a tabutv.hu sztárvideójában.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Szeverényi Nóra 2010-12-11 23:07:28
Nagyon jók vagytok:)) BNF!!!!!!!
Ujvári Petra 2010-07-27 12:12:54
Jaja :)
Szedlák Anna 2010-06-09 16:10:30
BNF forever...nagyon ott van :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata