Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A Tóth tesók jó tesók
Szavazz a videóra
Értékelés (4.4 / 5 ):
Értékelj te is:
 A Tóth tesók jó tesók A Tóth tesók jó tesók
2011-11-27 09:57:00

Tóth Vera arról számolt be nemrégibena Tabu Tv kameráinak, hogy testvérével milyen jól kijönnek - és szóba került egy picit az irigykedés is.

Tóth Vera egész véletlenül csöppent a Sugarbird állatvédő rendezvényére – először Gabit fuvarozta, majd a mobilját hozta a feledékeny testvér után. Nos igen, ilyen a jó testvéri szeretet: „Egy big sister vagyok, szóval tényleg nagyon-nagyon jó testvérek vagyunk, ha szüksége van a telefonjára, akkor nyilván elhozom neki, mert én is nagyon keveset tudok a telefonom nélkül eltölteni. Akárcsak nekem, neki is szüksége van a telójára. Szerencsére pont itt van egy parkolóház, mert a belvárosban megállni autóval az aztán nem egyszerű. Amúgy nagyon szívesen itt vagyok ezen az állatvédelmi ülésen, mert nagyon szeretem az állatokat.”

„Egyébként, ha kisbabát látok vagy kiskutyát, akkor rögtön elborul a világ, mint ahogy láthattátok az előbb is. Nagyon aranyosak, de nem irigykedem, mert hát a családnak van otthon csomó kutyája, legalább négy darab. Egy boxer van, két jack-russel terrier és egy utcai vegyes, a Chewbakka, aki a Gabiéknál van.” – meséli csillogó szemekkel az első Megasztár győztese.

„Nálam most jelen pillanatban nincsen kutya, mert egy olyan helyen lakom, ami elégé betonos illetve ilyen beton környék és sajnos nem tudom ott hol levinni. A Gabiéknál ez könnyű, mert az ő párja reggel felkel és így együttes erővel sokkal könnyebb kutyát nevelni, mint nekem egyedül.” – hallhatjuk a Tabu Tv videójában. Reméljük Verának nem sokáig kell már az egyedül részen aggódnia…


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Borsói Katka ;) 2011-11-28 10:21:23
cukker pofik :)
Holts.zoli 2011-11-28 08:42:11
ariiiik :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata