Kedvencek / Könyvjelző TabuTV RSS Hirlapom
Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés

Megoldás allergiára és asztmára az INDISO segítségével!

Nyeremény kategóriája: Havi nyeremény

Néhány szó a nyereményről:
Allergiás, asztmás, gyakran beteg? VAN MEGOLDÁS

Klinikai INDISO-SPELEO fizioterápiás kezelés, szakorvosi háttérrel


Befulladok, ég, viszket, könnyezik a szemem, folyik az orrom! Ezeket kínzó tüneteket csak az ismeri, aki kruppos, allergiás, vagy asztmás. Félelmetes érzés, mikor a levegő nem jut be a tüdőbe. Mivel levegő nélkül legfeljebb két percet lehet kibírni, az asztmás vagy allergiás roham egyértelműen halálfélelemmel párosul.


Hogy mit lehet tenni, hogy elkerüljük e nagyon kellemetlen tüneteket, arról dr. Tóth László fül-orr-gégész főorvossal beszélgettünk, aki több orvossal a Sportkórházban és egyéb megyei INDISO-SPELEO központokban az asztmás, allergiás gyerekek és felnőttek gyógyulását segíti.

• Mely megbetegedések esetén javallott az INDISO SPELEO kúra alkalmazása?
A légúti gyulladásos betegségeket (asztma, hörghurut, allergia, szénanátha, légcsőhurut, krupp, arcüreggyulladás stb.) előzi meg és kezeli magas hatásfokkal. Megszünteti a gyulladást, antibakteriális hatása van, köpetet old és erősíti az immunrendszert, vagyis visszaállítja az egészséges állapotokat. A terápia eredményeképp javul a légzés, a légzésfunkció, a szervezet ellenállóbb lesz, kitisztul az akár erős dohányos tüdő is. A kifejezetten asztmás, kruppos problémákkal küzdők esetében megszűnik a görcsöt, köhögést kiváltó gyulladás, megszűnnek a rohamok.
Allergiás panaszok esetén normalizálódik a vérben - az egyébként az allergiás tüneteket kiváltó - IgE- és hisztamin-szint, szénanáthásoknál lényegesen javul az orrlégzés, megszűnik az orrnyálka duzzanat.
Az INDISO terápia hatékonysága különösen kimagasló: a tüdőgyógyász és fül-orr-gégész kollégiumok is támogatják alternatív megoldásként. Nemzetközi kutatások megállapították, hogy a felnőtteknél 88-90, gyermekeknél 90-96 százalékban értek el jelentős javulást.


• Mennyi idő múlva érezhető javulás?
Minden egyes eset egyedi, a páciens állapota, élet körülményei, környezete jelentős befolyást gyakorolnak a betegségre és a gyógyulásra. Krónikus esetben ajánlott a terápia ismétlése, amelynek eredményeképp - általánosan – 90 százalékban elérhető a teljes tünetmentes gyógyulás.
Az INDISO- SPELEO terápiát szigorú orvosi vizsgálat előzi meg. Egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától.


• Mi a különbség a sóbarlang és a sóbánya között?
A sóbarlangokban és a sószobákban a páratartalom 90-95, míg a sóbányákban csupán 35-40 százalékos, vagyis a levegő száraz.

• Hogyan működik az INDISO-SPELEO ISAG berendezés, vagyis az eredeti sóbánya hatása azonos-e a szobában előidézet klímával?
Gyógyhatás tekintetében nincs különbség, viszont itt sokkal kellemesebb a környezet és kényelmesebb a kezelés kivitelezése. A speciális hatóanyag bekerül az INDISO-gépbe, ami azt rendkívül finom méretben szórja szét szárazon a légtérbe. A sót tehát nem párologtatjuk, így légzés közben nem tapad a nyálkahártyára, a hatóanyag szabad útja biztosítva van egészen a legkisebb hörgőcskékig.

Személyes tapasztalat:

„5 éve vagyok krónikus allergiás, sajnos egész évben csak gyógyszer mellett tudtam élni, ha abbahagytam a gyógyszer szedését, 5-6 nap múltán a tünetek gyakorlatilag élhetetlenné tették az életemet. Elvégeztem egy 20 alkalmas INDISO-SPELEO terápiát, a gyógyszereket 1 hónappal ezelőtt elhagytam, a terápiát pedig 3 hete fejeztem be. A tüneteim 90 %-ban elmúltak, csak időnként jelentkezik egy kis gyenge orrfolyás. Megnyugtató a sportkórházi háttér és az egészségügyi asszisztencia, hiszen szakorvos kíséri végig a gyógyulás folyamatát. Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom! Köszönettel: T. Tamás”Információ, időpont: INDISO Kft.

INDISO-SPELEO KÖZPONT: Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)
1123. Budapest, Alkotás u. 48.
Tel/ Fax: +36/1/789-8270
Mobil: 06 70 317 6959
www.indiso.eu, info@indiso.eu

További INDISO SPELEO KLINIKÁK budapesti, illetve vidéki megyei kórházakban és egészségügyi intézetekben: www.indiso.eu


Ezt a nyereményt az INDISO jóvoltából sorsoljuk ki, nektek. http://www.indiso.eu
Megoldás allergiára és asztmára az INDISO segítségével! képek
Megoldás allergiára és asztmára az INDISO segítségével!Klikk ide a nagyításhoz

small_indisospeleo.jpgsmall_indisospeleo_1.jpgsmall_indisospeleo_2.jpgsmall_indisospeleo_3.jpgsmall_indisospeleo_4.jpgsmall_indisospeleo_5.jpgsmall_indisospeleo_6.jpgsmall_indisospeleo_7.jpg
Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata